Links
Europees Sakya centrum
His Holiness Sakya Trizin
Deze website van het Sakya centrum in Kuttolsheim bevat het programma van de leringen, die Khenchen Sherab daar maandelijks geeft. Tevens staan ook de andere activiteiten van het centrum hier vermeld.
Een website gewijd aan H.H. Sakya Trizin
Een overzicht van diverse (Tibetaans) Boeddhistische centra in binnen- en buitenland, als ook andere interessante websites die met Tibet en/of het boeddhisme te maken hebben.

Indien een link niet meer werkt, geef dit dan a.u.b. door aan de webmaster. Ook horen wij het graag indien u relevante sites weet die het waard zijn om naar te verwijzen!
His Holiness The Dalai Lama
Een website gewijd aan H.H. De Dalai Lama
Internationale Boedhistische Academy (IBA)
Website voor mensen, die geinteresseerd zijn in boeddhistische studies
Sakya Nunnery RINCHEN CHOLING, Dehradun, India
Met behulp van dit project wordt geld verzameld voor de bouw van een tempel voor het Sakya nonnenklooster in Dheradun. Dit klooster is het enige Sakya nonnenklooster buiten Tibet en biedt plaats aan 165 nonnen.

informatie betreffende Sakya Thegchen Ling en opmerkingen over de website

sakya.denhaag@hotmail.com

Sakya Thegchen Ling op YouTube
Sakya Thegchen Ling heeft een eigen omgeving op YouTube. Hier kunt u leringen vinden van de Dalai Lama, His Holiness Sakya Trinzin en Khen Rinpoche.
Sakya Heritage Society
De Sakya Heritage Society werd opgericht door H.H. Dagchen Jigdal Sakya en H.E. Jamyang D. Sakya vanuit de visie het Tibetaans Boeddhisme en de Tibetaanse cultuur te bewaren.
Sakya Thegchen Ling op Facebook
Sakya Thegchen Ling heeft een eigen omgeving op Facebook. Hier kunt u alle informatie vinden over het centrum.
Facebook Sakya Gha Dhe Hospital
Sakya Dolma Phodrang
De officiele facebook pagina voor de Dharma activiteiten van H.H. Sakya Trizin, Khondung Ratna Vajra Sakya Rinpoche and Khondung Gyana Vajra Sakya Rinpoche.
De facebook pagina van het Het Sakya Ga-Dhe Hospitaal. Het Sakya Ga-Dhe Hospitaal werd gevestigd in het jaar 2000 als een sociale onderneming van het Sakya Centre, een klooster en geregistreerde gemeenschap. Een van de voornaamste doelstellingen (als genoemd in het memorandum van de Vereniging van de Sakya Centrum) is de wens om betaalbare gezondheidszorg te bieden aan de lokale gemeenschap.


Gompa
De online Service Site voor de grotere Tibetaanse kloosters en nonnenkloosters van India en Nepal

Stichting Sakya Thegchen Ling

BUN
De BUN is de vriendschapsvereniging van bijna veertig boeddhistische organisaties in Nederland, deze aangesloten organisaties zijn grotendeels zogenoemde leken-sangha's. Iedere boeddhistische organisatie in Nederland kan lid worden van de BUN, op voorwaarde dat ze studie en beoefening van de Boeddhadharma in Nederland als doelstelling heeft, al langere tijd actief is met een structureel aanbod van cursussen en bijeenkomsten, en de doelstellingen en activiteiten van de BUN onderschrijft.