Links

Stichting Sakya Thegchen Ling

Europees Sakya centrum
His Holiness Sakya Trizin
Deze website van het Sakya centrum in Kuttolsheim bevat het programma van de leringen, die Khenchen Sherab daar maandelijks geeft. Tevens staan ook de andere activiteiten van het centrum hier vermeld.
Een website gewijd aan H.H. Sakya Trizin
Op deze pagina een overzicht van diverse (Tibetaans) Boeddhistische centra in binnen- en buitenland, als ook andere interessante websites die met Tibet en/of het boeddhisme te maken hebben.

Indien een link niet meer werkt, geef dit dan a.u.b. door aan de webmaster. Ook horen wij het graag indien u relevante sites weet die het waard zijn om naar toe te verwijzen!
His Holiness The Dalai Lama
Een website gewijd aan H.H. De Dalai Lama
Internationale Boedhistische Academy (IBA)
Website voor mensen, die geinteresseerd zijn in boeddhistische studies
Sakya Gha Dhe Hospital
Het Sakya Ga-Dhe Hospitaal werd gevestigd in het jaar 2000 als een sociale onderneming van het Sakya Centre, een klooster en geregistreerde gemeenschap. Een van de voornaamste doelstellingen (als genoemd in het memorandum van de Vereniging van de Sakya Centrum) is de wens om betaalbare gezondheidszorg te bieden aan de lokale gemeenschap.

Sakya Nunnery RINCHEN CHOLING, Dehradun, India
Met behulp van dit project wordt geld verzameld voor de bouw van een tempel voor het Sakya nonnenklooster in Dheradun. Dit klooster is het enige Sakya nonnenklooster buiten Tibet en biedt plaats aan 165 nonnen.

informatie betreffende Sakya Thegchen Ling en opmerkingen over de website

sakya.denhaag@hotmail.com

Boeddhistische Omroep Stichting
De Boeddhistische Omroep Stichting (BOS) is op 30 juni 1999 opgericht als de rechtspersoon die, op basis van een delegatieovereenkomst, de zendmachtiging uitvoert, die de Boeddhistische unie Nederland (BUN) (www.boeddhisme.nl), als enige representant van het georganiseerde boeddhisme in Nederland, per 1 september 2000 heeft verworven
Sakya Thegchen Ling op YouTube
Sakya Thegchen Ling heeft een eigen omgeving op YouTube. Hier kunt u leringen vinden van de Dalai Lama, His Holiness Sakya Trinzin en Khen Rinpoche.
Sakya Heritage Society
De Sakya Heritage Society werd opgericht door H.H. Dagchen Jigdal Sakya en H.E. Jamyang D. Sakya vanuit de visie het Tibetaans Boeddhisme en de Tibetaanse cultuur te bewaren.
Sakya Thegchen Ling op Facebook
Sakya Thegchen Ling heeft een eigen omgeving op Facebook. Hier kunt u alle informatie vinden over het centrum.